onsdag den 29. februar 2012

Et smut i Schweiz

I uge 8 tog min søster og jeg et smut til Chur i Schweiz for at besøge vores anden søster, som bor dernede. Det var tre hyggelige dage med gåture, lækker mad og en masse snakkerier - Det var herligt! Lækker natur omringet af flotte bjerge. Det tog 17 timer at komme derned i tog, men 14 af dem foregik i et nattog med liggekupé og nul skift, så det var ganske hyggeligt :)

fredag den 17. februar 2012

Hjemmelavet forårsruller

Gårsdagens aftensmad stod på hjemmelavet forårsruller. Indholdet i dem var bønnespirer, champignon og kylling. De var både lækre til aftensmad samt til frokost i dag (som kolde).
Vores weekend består i dag af besøg af kærestens lillebror - til hygge, film og spilaften. I morgen skal vi til en god venindes fødselsdag hvor jeg har været kreativ med gaven (den får et indlæg for sig selv på et senere tidspunkt).

Green houses

Jeg vil lige vise disse fine huse, som min kære Moster har lavet. Hun laver alskens ting og sager i patchwork. Synes lige, at I også skulle have lov til at se dem :o)

God weekend til alle!

mandag den 13. februar 2012

Pizza

Aftensmaden i dag bestod af hjemmelavet pizza. oksekød var topping sammen med nogle tomatskiver, som satte prikken over i'et. Den smagte dejligt og nu er der rester til aftensmaden i morgen også :o)

mandag den 6. februar 2012

Homemade sættekasse

Al den inspiration der er i blogland, det er jo fantastisk! Synes de hjemmelavede sættekasser med fedt tapet er rigtig fine - så sådan en har jeg da også lige lavet. Lige nu bliver den brugt til krydderihylde, men det kan være at den finder et bedre sted. Men fin er den, synes jeg selv :o)

lørdag den 4. februar 2012

Broccoli på en anderledes måde

Har lært en ny ret i denne uge! Nemt, billigt og smager skønt. Retten består af kogt og blendet broccoli, vendt i snittet løg og cremefraiche - og til sidst toppet med bacon og tomat. Det bliver serveret med grovflüte og spises med velbehag her.

Hindbærsnitter

Har prøvet for første gang at lave hindbærsnitter, da vi skal have besøg af svigerfar og hans kone i morgen. Det er super nemt at lave og det smager jo dejligt (blev jo nødt til at smage den,
før jeg kan servere den for gæsterne i morgen) :o)