mandag den 10. september 2012

Food Festival 2012

Den sidste weekend i Aarhus festuge stod på Food Festival på Tangkrogen. Min mor, søster, niece og nevø kom op og så tilbragte vi hele søndagen dernede. Det var en dejlig dag! Her kommer der en række billeder af diverse ting vi oplevede.

 Figurer lavet af diverse grøntsager


Frokosten stod på Gourmet mad samt helstegt pattegris

Krabbe

 Fiskemarked

Danmarksmesteren i åbning af Østers var på besøg

Krabbeløbs-konkurrence

 Niecen og min grøntsagsfigur

 Enoki svampe

 Bier (dronningen er hende der har den hvide plet på ryggen)

Der var både gule og lilla blomkål - kunne være pænt til aftensmad en gang

Svampe risotto

torsdag den 6. september 2012

Aarhus Festuge 2012 vol. 2

Festugen er stadig i gang i Aarhus. 
En stor mund, fod og øre gik rundt på Store Torv i går og lavede sjov med forbigående / Et butiksvindue ved Store Torv havde installeret et band indenfor og lyden var ude på gaden / En kæmpe globus er klemt ind i en hal ved Godsbanen

Jo, der sker sørme en masse – på arbejdet i dag kunne være høre Aarhus Jazz Orkester spille nede ved åen.. Ret hyggeligt lige i frokostpausen :-)

tirsdag den 4. september 2012

Kähler neon bånd

Her sidste dag, var jeg i Kähler-forretningen på Bruunsgade i Aarhus og de havde en kurv fyldt med deres neonfarvede elastikbånd. Jeg blev ved med at tænke på dem og overvejede hvad jeg skulle bruge dem til, hvis jeg købte dem – og så slog det mig, at det kunne være en fin måde at samle alle ens magasiner på. Så sådan en samling ligger nu på sofabordet, lige klar til at kigge i :-)

mandag den 3. september 2012

Bjørn Wiinblad platter

Har set flere blogs der har disse Bjørn Wiinblad platter til bordskåner, hvilket jeg synes ser rigtig fint ud. Der er lavet en platte for hver måned, så da jeg var i en brugtvareterminal i går og så dem, så kom de altså med hjem. Kan godt lide idéen om det personlige i indretningen, så jeg købte en platte for august og december som er henholdsvis kæresten og min egen fødselsdagsmåned.
En lille anbefaling vil jeg gerne give – den brugtvareterminal jeg var i i går er stor, hyggelig og har en masse fine ting til billige penge - helt klart et besøg hver. Du kan se yderlige informationer her.

søndag den 2. september 2012

Aarhus Festuge 2012

I fredags blev Aarhus Festugen skudt i gang - og der sker en masse i hele byen. Frederiks Allé, som er en stor trafikeret vej er bl.a. blevet spærret og der er blevet lavet en bypark – med græs, "bjerge", springvand og musikscene - sikke en dejlig stemning og rolighed der er! Jacobsen bryggeriet har ligeledes lanceret en Aarhus Festuge øl, og den nød jeg sammen med kæresten i fredags ved Cross Café ved åen. Jeg er normalt ikke så meget til mørke øl, men denne kunne jeg faktisk lide og nød den i solen (bonus info, hvis I tager på Cross Café, så kan jeg varmt anbefale deres tykstegsfilet-burger med curly fries - simpelthen den bedste burger jeg har fået til dags dato)